Feest locatie

Zoek je nog een superleuke locatie om een feestje te geven voor je bedrijf, verjaardag, bruiloft, jubileum, examenfeest, vrijgezellenavond, het maakt eigenlijk niet uit wat voor feest. Of een leuke cocktailworkshop of high wine/tea? Dan ben je bij ons op het perfecte adres. En voor de prijs hoef je het niet te laten. 

Tevens is het mogelijk om op onze zaak gedeeltelijk af te huren tot maximaal 70 personen. Je huurt dan het voorste lounge gedeelte , het dance gedeelte blijft dan gewoon open voor het publiek. Uiteraard kan je ook de hele zaak (vanaf 100 personen) afhuren, maar wij trachten wel om zoveel mogelijk voor onze vaste klanten open te zijn. Voor grotere feesten hebben wij ook de ruimte. Tot circa 250 personen hebben wij lekkere zitjes, rondzit loungebanken, barkrukken en een verlichte dansvloer tot onze beschikking. Kom gerust eens van te voren kijken.

Stuur ons een mailtje met je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we zeker tot een prachtig gewenst feest!

feest1


© Seven Oosterhout BV 2015